Barion Pixel

Mandalafestő workshop – 2022. december 27.

A mandala ősi szimbólum, számos kultúrában találkozhatunk vele.  Nagyon régóta használják meditációhoz, és különböző gyógyító erőket tulajdonítanak neki. A mandalafestés különleges hatással van a lelkünkre. Az archetipikus formák és  színek megnyugatatják túlhajszolt elménket, az alkotás folyamata pedig aktív meditációként is felfogható, hiszen közben eltávolodunk a hétköznapi eseményektől és tágabb összefüggéseiben is szemlélhetjük környezetünket és benne magunkat.

Az alkotófolyamat végére érezhetően nő az energiaszintünk, kiegyensúlyozottabbá válunk és motivációt nyerünk a további önmunka felé. A mandalafestés egy tökéletes lépcsőfok az önismereti úton, gyógyulásunkat segíti és támpontot ad a kiegyensúlyozott élet felé.

Szeretnél belekóstolni a folyamatba? Fókuszálni egy csodálatos, kreatív alkotásra? Lecsendesíteni az elméd és végre a jelenben lenni? Gyere és fessünk együtt 20×20 cm-es vászonra egy csodaszép mandalát!

12 000 Ft

Elfogyott

Leírás

Hogyan használjuk a mandala gyógyító erejét a workshopon?

 • bárki számára elérhető, nem szükséges rajztudás, előképzettség, mindössze némi időre, lecsendesedésre, türelemre lesz szükségünk, hogy a mindenkiben jelen lévő kreativitás a felszínre törjön.
 • befelé figyelünk, kifejlesztjük a türelem minőségét, kapcsolódunk a jelen pillanathoz, meditálunk, hiszen alkotás közben elcsendesülnek a gondolataink, leülepszik a belső zaj.
 • élvezzük a bennünk rejlő kreativitást, az alkotás örömét és egy csodás alkotással térünk haza.

Mire számíts a közös mandalafestő délelőttön?

 • Mik azok a mandalák? Megosztok néhány érdekességet erről az ősi szimbólumról és megnézünk néhány alapformát, amivel dolgozunk a festés során.
 • Kis színelméletről is beszélek és kiválasztod a téged leginkább megszólító színeket a 63 gyönyörű színt tartalmazó akrilfesték készletből, amivel a mandaládat elkészíted.
 • Relaxálunk, ráhangolódunk a kreatív munkára.
 • Körző, vonalzó és szögmérő segítségével megszerkesztjük a mandalánkat, megrajzoljuk, majd kifestjük, végül pontokkal, ecsetvonásokkal díszítjük.
 • A program tartalmaz egy bögre chai masala-t, az indiai fűszeres tejes teát, hogy segítse a konentrációnkat. (Az ital vegán, rizstejjel készül és koffeint tartalmaz.)
 • Amíg megszáradnak a mandaláink, megesszük a hozott ebédünket, csinálunk egy csoportképet a kész művekkel és elégedetten térünk haza az alkotásunkkal, az élménnyel és a tudással.

Mit hozz magaddal?

 • Szendvicset, harapnivalót ebédre. Kérlek készülj olyannal, ami nem tartalmaz húst és tojást.
 • Egy plusz zoknit, a teremben és a többi helyiségben cipő nélkül leszünk.
 • Nyitottságot, érdeklődést, alkotókedvet.

A workshopon akril festékkel dolgozunk, egy 20×20 cm-es vászonra.

A programon fényképeket készítek, amit az oldalamon használok fel, ha problémás ez számodra, kérlek jelezd és nem teszek ki olyan fotót, amin szerepelsz.

A program ára 12.000 Ft, mely minden anyagot és eszközt tartalmaz + egy bögre vegán chai masala-t

Figyelem! Csak 6 hely elérhető az eseményre!

Helyszín: Útközben Jógastúdió, 1037 Budapest, Kunigunda útja 18./II.em. 12-es csengő

Időpont: 2022. december 27. 9.00-13.00

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mandalafestő workshop – 2022. december 27.” értékelése elsőként

Szállítási és fizetési információk

Igen, e-mailben előre egyeztetett időpontban, hétfőtől péntekig munkanapokon.

Az átvétel helye: Budapest, Örs Vezér tere

Amennyiben szeretnéd, hogy közvetlenül a megajándékozottnak küldjem az elkészült képet, nem kell mást tenned, mint az ő szállítási címét megadnod. Ne aggódj, az árról csak veled fogok konzultálni. Ha szeretnéd, egyedi üzenetet is csempészhetek a csomagba, hogy még személyesebb ajándék érkezzen.

A rajzokat teljes körültekintéssel és odafigyeléssel csomagolom, hogy egyáltalán ne sérüljenek.

Postapont, MOL pont, COOP pont: 990 Ft,

MPL háztól házig: 1.590 Ft,

Online rendelés esetén bankkártyával vagy átutalással tudsz fizetni.

Személyes átvétel esetén készpénzzel is tudsz fizetni. Utánvétre nincs lehetőség.

Egyedi megrendelés esetében 50% előleg fizetendő.

A csomagolás nem kerül plusz költségbe.