Barion Pixel

Illusztráció kedves alkalmakra

Egyedülálló és különleges meglepetést keresel? Készíttess személyre szóló illusztrációt, örökíts meg egy kedves emléket, fejezd ki érzelmeidet egy kedves rajzzal.

Különleges ajándék

Örök emlék

Egyedi stílus

Nem találod a megfelelő ajándékot?

Hetek óta keresgélsz, de nem tudod, hogy mi lenne a tökéletes ajándék szeretteidnek?
Folyton belefutsz abba, hogy a kiválasztott ajándék:

Nem elég személyes

Örülnél, ha olyan ajándékot találnál, ami az ünnepeltről magáról, esetleg kettőtök kapcsolatáról szól, felidézi a közös kalandokat, és az egymás iránt érzett szeretetet? Olyan ajándékot, amire ha rápillant, megmosolyogtatja, és felidézi a boldog emlékeket.

Nem elég különleges

Nem szeretnél egy újabb zoknit vagy sálat ajándékozni, mert valami különlegesebbet, egyedibbet keresel, ami biztosan nincs senki másnak, és ami hatalmas meglepetést okoz az ajándékozottnak?

Nem készül el időben

Aggódsz, hogy kifutsz az időből, és nem sikerül időben beszerezned a megfelelő ajándékot, félsz megrendelni bármit, mert nem készül el időben, és ezért ott fogsz állni üres kézzel, mikor eljön az ajándékozás időpontja?

Készíttesd el saját, páratlan rajzodat és lepd meg vele szeretteidet!

Ha egy igazán egyedi, személyreszóló, vicces vagy kedves, ajándékot keresel, akkor készíttess személyreszabott portrérajzot az ünnepeltről vagy magatokról.

Egyedi stílus

Már messziről ki lehet szúrni, ha egy egyedi Mirka portré van a szobában. Bárki arcára mosolyt csalhatsz egy kedves, rajzfilm-szerű portréval.

Rugalmas megvalósítás

Elég átküldened néhány fotót azokról, akikett szeretnél megjeleníteni az illusztráción.  Az sem okoz problémát, ha külön képet küldesz a szereplőkről, gond nélkül megjelenítem őket egy kompozícióban.

Gyors elkészülési idő

Extra gyorsan is kézhez kaphatod a rajzot, így akkor sincs gond, ha szinte az utolsó pillanatra is hagyod az ajándékvásárlást.

Milyen alkalmakra ajánlom?

Évforduló

Nyugdíjba vonulás

Pedagógusnap

Esküvő

Szülinap

Ballagás

Anyák napja

Karácsony

Csak a képzelet szabhat határt

Elég átküldened néhány fotót arról, akit szeretnél megjeleníteni a rajzon, és leírni hogy milyen elkéozelésed van a háttéről, színekről, én pedig megvalósítom. Az sem okoz problémát, ha külön képet küldesz a szereplőkről, gond nélkül megjelenítem őket egy kompozícióban.

Az sem baj, ha nincs konkrét elképzelésed és rám bízod a megvalósítást.

Teljesen egyedülálló

Megrendelésedből csakis egyetlen egy darab készül (kivéve, ha többet szeretnél kézhez kapni). Garantálom, hogy nem készül belőle utángyártás, rajtad kívül más nem kapja meg ugyanazt a rajzot – senki másnak nem lesz ilyen, csak neked, vagy az általad megajándékozott személynek! 

Árak

Az ár 3 módosítás kört tartalmaz, ezen felül minden változtatás plusz 3000 forint!

Választhatod a normál elkészülési időt, ez maximum 2 hetet jelent, de kérheted expressz sebességgel is, így 5 nap alatt elkészül az ajándék! Ennek díja plusz 5000 forint

A megrendelt ajándék tartalmazza:

Különleges kérésed van? Keress meg!

Ha a megszokottól, vagy az itt felsoroltaktól eltérő elképzelésed van, akkor se aggódj – megtaláljuk a megoldást! Vedd fel velem a kapcsolatot, és megbeszéljük, hogyan valósíthatjuk meg az ötleteidet.

Ajándék képeslappal

Rendelj most, és ajándékba kapsz egy képeslapot, amivel szintén meglepheted szeretteidet – vagy akár saját magadat. 🙂

Garancia

Addig formáljuk a rajzot, amíg maximálisan nem tetszik neked, így garantálom, hogy biztosan elégedett leszel vele. Ha úgy érzed, hogy nem sikerül megvalósítanom az elképzeléseidet, abban az esetben a teljes árat visszafizetem.

A feltüntetett árak 3 módosítási kört tartalmaznak. Ezenfelül 3000 forint minden újabb átrajzolás.

Elégedett vásárlóim mondták

Zita"Nagy siker volt!"
Tovább olvasom
Nagyon tetszett mindenkinek, tényleg siker, nagy siker volt, nagy örömmel mutatta a barátoknak, ismerősöknek is!
Katica"Köszönjük a csodás képet!"
Tovább olvasom
Nagyon köszönöm, köszönjük a csodás képet! Nagyon örülök, hogy megismerhettem a munkádat!
András"Telitalálat!"
Tovább olvasom
Hát ez úgy szuper, ahogy van. Minden elismerésem. Gyönyörű lett! Telitalálat volt. Mindenki a csodájára járt! Köszönjük, hogy ilyen gyors voltál, igazán különleges ajándék lett.
Gábor"Menőség!!"
Tovább olvasom
Nagyon nagy menőség amit csinálsz!
Kati"Imádom a rajzaidat!"
Tovább olvasom
Annyira de annyira imádom a rajzaidat! 😍
Nóra"Aképed melegséget sugároz!"
Tovább olvasom
Anyu nagyon szereti a képet, melegséget sugároz!
Betti"Az ünnepelt nagyon örült a képnek!"
Tovább olvasom
Nagyon örültek a képnek, köszönöm neked még egyszer! És nagyon köszönöm a rugalmasságod! 🥰
Előző
Következő

A megrendelés menete

Kapcsolatfelvétel

Írj az oldal alján található űrlap segítségével, add meg elérhetőségeidet, ami alapján kiállíthatom a számlát. 

Rendeléskor használd a legördülő menüt, hogy kiválaszthasd a rajz paramétereit.

Fizetés

A megrendelés feldolgozását követően küldöm a számlát. A fizetést átutalással tudod teljesíteni, az utaláshoz szükséges adatokat e-mailben fogod megkapni. A vételár átutalását követően azonnal elkezdem a rajzolást.

Információátadás

Ezután e-mailben kérek tőled 3-4 jó minőségű fotót a szereplőkről, valamint fejtsd ki bővebben, hogy mit szeretnél látni a rajzodon. Nézz szét az elkészült munkáim között, hogy tudd, nagyjából mire számíthass.

Kész rajz akár 5 napon belül

Először egy vázlatot küldök neked. Ha ezt rendben találod, akkor kiszínezem és úgyis elküldöm neked. Ha ez is rendben van, már küldöm is emailben a kész rajzot! Ha hordozón kéred, akkor kinyomtatom profi nyomdában és átadom Neked vagy a futárnak.

Szállítási és fizetési információk

A terméket kérheted digitális, nyomdai minőségű fájlban, amit kedved szerint kinyomtathatsz vagy tovább is küldhetsz, de ráteheted ajándéktárgyakra is. Ezenkívül elküldöm még jpg formátumban is, amiket rögtön meg is lehet osztani a közösségi médiában. 

Vagy választhatsz valamilyen hordozót is, vászon- vagy papírkép formájában is megrendelheted az ajándékot.

Amennyiben szeretnéd, hogy közvetlenül a megajándékozottnak küldjem az elkészült képet, nem kell mást tenned, mint az ő szállítási címét megadnod. Ne aggódj, az árról csak veled fogok konzultálni. 

Ha fizikai terméket kértél, az ajándékokat teljes körültekintéssel és odafigyeléssel csomagolom, hogy egyáltalán ne sérüljön. 

Személyesen is átveheted a kinyomtatott képet Budapesten, erről email-ben tudunk egyeztetni.

Foxpost automatába is küldhetem a képet.

Vagy MPL házhozszállítást is választhatsz.

Minden esetben előre utalással tudsz fizetni. A csomagolás nem kerül plusz költségbe.

Kapd kézhez a rajzod akár 5 nap alatt gyorsított eljárásban!

Ha úgy érzed, hogy kicsúszol az időből, és szeretnéd felgyorsítani a folyamatot, akkor lehetőséged van gyorsított eljárásban kérni az illusztrációt, hogy biztosan időben megérkezzen.

A gyorsított eljárás díja 5 000 Ft.