Barion Pixel

Szabó Kriszti Mirka vagyok, a Mirkaland tulajdonosa, tervezője, festője és rajzolója, megálmodója.

Gyerekkorom óta rajzolok, festek és kézműveskedem. Fontos számomra az egyensúly és a harmónia, képeimmel igyekszem mások számára is átélhetővé tenni ezeket.

Szívesen kapcsolódom a természettel, kis kertemben gyakran nő paradicsom, néha jógázom, meditálok és imádom a könyveket, bár sokkal több van, mint amennyit olvasni van időm. Főzök, sokszor inkább csak másoknak, táborokban, éttermekben, húsmentesen.
 
 
Keresem a hétköznapi varázst, a különlegest, az apró szépséget. Néha kisiklok az elképzelt pályámról, bár ezt már egyre kevésbé érzem, gyakran arra van dolgom, amerre nem is gondoltam volna. Mindenesetre egyre fürgébben kapaszkodok vissza a szerelvényre.
 

Számomra a festés is az önismereti utam része, segít a koncentrációban és a figyelmem egyhegyűvé válásában. Az elme csendjében pedig megszületik egy olyan alkotás, ami nem csak nekem okoz örömet, hanem másokat is megszólít. Egyfajta meditatív állapotba kerülök, megszáll a teljes nyugalom, az alkotás szabadsága. 

Képeimmel a néző elé tárom a belsőmet, aktuális állapotomat, legbensőségsebb érzéseimet. Ezekben a néző is elveszhet és megtalálhatja benne saját érzéseit, így létrejön a kapcsolódás. Szeretném szabad megismerésre, megértésre, önmagunkkal való párbeszédre biztatni a szemlélőt. 

Kedvenc alapanyagom a fa, nagy örömmel készítek akár egyedi elképzelések alapján fából készült ládikát, házszámtáblát, üdvözlő feliratokat, ékszereket, és más apró-cseprő lakáskiegészítőt, ajándékot. De szívesen festek vászonra is.

Nagyon szeretem az akrilfesték sűrűségét, az akvarell sokoldalúságát, a tűfilcek játékosságát és a digitális rajztáblám mobilitását és kifogyhatatlan lehetőségeit, így munkáim is sokszínűek.

Szeretettel várom megrendeléseidet, legyen szó kézzel festett ajándékról, portrérajzról, vagy egyéb illusztrációról!

Ha teheted, vegyél nekem egy kávét, hogy továbbra is azzal foglalkozhassak, amit legjobban szeretek!

Csak a képzelet szab határt!

Add meg itt a címsor szövegét