Barion Pixel

A festés csodája

A mintafestés, a tükörszimmetria varázslatos világa mindig lenyűgözött. Hihetetlenül képes kikapcsolni az elmét, megnyugtat a készítése és a nézése is. A természetből táplálkozó egyszerű motívumok, a színek harmónikus megválasztása is a folyamat része. A megvalósítás, a fa csiszolása, a festékek kevergetése, az ecset lassú mozgása,  a végén a lakkozás egy komplex, teljesértékű meditáció számomra.

Harmónia a környezetedben

Különleges stílus

Gyönyörű színpompa

Miért érdemes különleges, kézzel készült tárgyakkal körbevenned magad?

Nincs belőle két egyforma

Bár egyes termékeim utánrendelhetőek, minden darab más és más, mivel mindent kézzel készítek el. Így lesz valóban egyedi és megismételhetetlen a munkám. Ráadásul szeretek kísérletezni, így van, hogy apróságokat megváltoztatok a következő munkadarabon. 

Rajzmeditáció

 A festés különleges módon hat a szellemre és a lélekre. Az ősi, archetipikus formákkal, és a színekkel való foglalatosság pozitív hatással van ránk. Segít megtapasztalnia az itt és most nyugalmát, a jelenben lenni. Ezt nem csak a készítője, de a szemlélője is megtapasztalhatja.

Segítesz egy másik embert

A kézművesek a kultúrális értékteremtés szereplői. Egyedül dolgoznak és minden teher az ő vállukat nyomja. Ha vásárolsz tőlük, igazi örömünnep neki, segíted a talponmaradásukat és az álmuk megvalósulását!

Szeretnéd Te is kipróbálni a festés csodáját?

A kézzel készített tárgyak nem csak a szemnek kedvesek, hanem a készítésük is csodás folyamat, ami hozzásegít a nyugodtabb, békésebb élethez. Ha szeretnéd kipróbálni a segítségemmel, eszközök és alapanyag vásárlás terhe nélkül ezt a különleges meditációt, keress elérhetőségeimen!

Egyedi stílus

Kerüld el az átlagos kinézetű ajándékokat – válaszd az egyedit! Hosszú évek munkája alatt kísérleteztem ki a saját stílusomat, ami még mindig folyamatosan fejlődik és tökéletesedik. Nem keverhető össze másokéval!

Rugalmas együttműködés

Legyen szó bármilyen ünnepről, alkalomról, különleges, vagy akár furcsa kérésről, az ecset szinte mindent elbír! Te megálmodod, én megvalósítom, hogy tökéletes ajándékot adhass át a szeretteidnek!

Elérhetőség

Mindig a szabad időpontjaim függvényében vállalom el a következő megbízást. De mivel a munkám egyúttal a hobbim is, a határidőm általában rövidek és a megrendelőre szabhatóak.

Megrendelésre is szívesen dolgozom, a megálmodott színvilágban, méretben készítem el a festményt vászonra, fatáblára vagy más fából készült kiegészítőre.

Azoknak tudok segíteni, akik nyitottak a varázslatra, akiket megszólít az egyediség és különleges dekorációt keresnek otthonukba, aminek részleteiben szeretnének gyakran elveszni.

Illetve azoknak, akik mindezt az élményt ajándékba adnák és valami speciális, különleges meglepetést keresnek szülinapra, évfordulóra, esküvőre, búcsúztatóra, bármilyen alkalomra.

Szabó Kriszti Mirka vagyok,

a Mirkaland tulajdonosa, tervezője, kivitelezője, mindenese. 

Szüntelen keresem a hamróniát az életemben, amihez hozzásegít a rendszeres meditáció és jóga. 

Egyik fontos gyakorlásom a festés, ami segít a koncentrációban és a figyelmem egyhegyűvé válásában. Az elme csendjében pedig megszületik egy olyan alkotás, ami nem csak nekem okoz örömet, hanem másokat is megszólít.

Szívesen festek rendelésre is. Ha Te is szeretnél egy harmóniát sugárzó képet, kiegészítőt az otthonodba, vagy ajándékba adnál egyet, keress a lenti űrlapon keresztül!

„A reggel az, amikor én ébren vagyok, és lelkemben van a hajnal.” (Henry David Thoreau: Walden)

Nézd meg
korábban elkészített munkáimat

Kapcsolatfelvétel

Írj az oldal alján található űrlap segítségével, add meg elérhetőségeidet és küldd el elképzelésedet, én pedig egy személyreszabott árajánlatot adok.

Megrendelés

Megrendelésed után emailben küldöm a számlát. A vételár beérkezte után kezdem a munkát, a folyamatról fényképekkel tájékoztatlak. A végeredményért pénzfisszafizetési garanciát vállalok.

Kész munka

Miután elkészültem a festéssel, a száradási idő után átadom neked személyesen, vagy FoxPost automatába viszem, vagy az MPL futrászolgálatnak adom, aki kézbesíti azt.

Így tudsz egyedi festett ajándékot rendelni:

A munkát a vételár befizetése után kezdem el.

Így tudsz együttműködni velem:

A munkát a vételár 50%-ának előlegként
való befizetése után kezdem el.

Vedd fel velem a kapcsolatot!