Barion Pixel

Elengedés képeslap

Az elengedés manapság baromi elcsépelt new ages-es közhely. De valójában egy irtó erős belső mozdulat, gyakorlat, amit nem szabad figyelmen kívül hagynunk.
Mondhatjuk úgyis, hogy nem ragaszkodás, se elképzeléshez, se tárgyhoz, se vágyhoz, se időszakhoz, se személyhez. Ez egy teljes mértékben tudatos döntés, átadjuk magunkat a jelen pillanatnak és útjára engedjük az ellenállást, küzdést, nyomást, kényszert egy sokkal kiegyensúlyozottabb dologért cserébe. ENGEDJÜK, hogy minden az legyen, ami és nem hagyjuk magunkat beleesni az olyan illúziókba, hogy „akarom”, „szeretem”, „utálom”, stb. Elereszted ezeket a ragadós, elnyűtt viselkedéseket. Elengeded őket.
Felhagyhatsz bármikor a ragaszkodással a tudatod bugyraiban, nincs szükséged szűklátókörűségre, félelmekre, vonzódásokra, idegenkedésekre. Ha elég figyelmes vagy, fülön csípheted mikor túlzásba viszed a törekvést, az ítélkezést, elutasítást, vagy éppen a ragaszkodást.
Jutalmad a csendes belátás és bölcsesség lesz, amint belehelyezkedsz a jelen pillanatba. Amikor legközelebb ragaszkodáson kapod magad, próbáld ki, hogy mikor érzel nagyobb elégedettséget? Mikor ragaszkodsz, vagy mikor elengeded ezt a feszülést?
Persze nem válik azonnal a sajátunkká ez az erős gyakorlat, de jó, ha minél tudatosabbak vagyunk rá és legalább időnként eszünkbe jut, hogy felülvizsgáljuk hogyan is állunk ezen a téren. Amíg készségszintűvé nem válik. ☺️

900 Ft

Leírás

  • 12 cm x 12 cm
  • 250 g-os, finoman barázdált, savmentes, törtfehér művész kartonra nyomtatott

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Elengedés képeslap” értékelése elsőként

Szállítási és fizetési információk

Igen, e-mailben előre egyeztetett időpontban, hétfőtől péntekig munkanapokon.

Az átvétel helye: Budapest, Örs Vezér tere

Amennyiben szeretnéd, hogy közvetlenül a megajándékozottnak küldjem az elkészült képet, nem kell mást tenned, mint az ő szállítási címét megadnod. Ne aggódj, az árról csak veled fogok konzultálni. Ha szeretnéd, egyedi üzenetet is csempészhetek a csomagba, hogy még személyesebb ajándék érkezzen.

A rajzokat teljes körültekintéssel és odafigyeléssel csomagolom, hogy egyáltalán ne sérüljenek.

Postapont, MOL pont, COOP pont: 990 Ft,

MPL háztól házig: 1.590 Ft,

Online rendelés esetén bankkártyával vagy átutalással tudsz fizetni.

Személyes átvétel esetén készpénzzel is tudsz fizetni. Utánvétre nincs lehetőség.

Egyedi megrendelés esetében 50% előleg fizetendő.

A csomagolás nem kerül plusz költségbe.