Barion Pixel

A Mirkaland műhely létrehozása gyerekkorom óta motoszkál a fejemben, komolyabb lépéseket csak 2019-ben tettem a megvalósítás felé. 2021 óta pedig hivatalosan is egyéni vállalkozóként dolgozok és (újra)tervezek folyamatosan.


Festek, rajzolok, alkotok, kézműveskedem, mióta csak az eszemet tudom, mert valami bennem folyamatosan alkotni vágyik és örömmel engedelmeskedem ennek a belső hangnak.
Közben igyekszem meghallani a megrendelőim kéréseit is, így született meg az egyedi portrérendelés lehetősége, ami nagy sikernek örvend töretlenül és nagyon szívesen teszek eleget a kéréseiteknek.

A Mirkaland névvel szeretném megmutatni a bennem zajló folyamatokat, amiket a munkámban, alkotásaimban is kifejezek, ezt hozza a sok éves munka, mely során egyre közelebb kerülök a magam valóságához. Ugyanakkor mindezt kalandként igyekszem megélni, mert valóban szövevényes az út, amerre haladok.

Készen állok elfogadni és szeretni a valódi önmagamat!

Meséltem már arról, hogy jógamesterként diplomáztam, 10 éve gyakorlom is a jógát, annak több aspektusába is belekóstoltam, számos megtorpanás után mindig újra az útjára léptem és hosszú idő után megtapasztaltam az írásokban olvasott hatásait is, melyek bátran mondhatom, valóban személyiség formálók és képesek az egész addig látásmódot felülírni, ami sokunk számára életmentő.
Szívesen töltöm az időmet „létezéssel” is, látszólag céltalan ücsörgéssel, amikor kapcsolódok azzal, ami legmélyebb bennem, ami lehetőséget biztosít kreativitásra, tanulásra, felhőtlen éberségre. Ilyenkor érzem leginkább, hogy kapcsolatban vagyok a valósággal.
Szeretném ezeket a tapasztalataimat és a tanultakat átadni írásos, de főleg rajzos formában, reménykedve, hogy mindez mások javát is szolgálja. Ugyanakkor számomra ez maga a kiteljesedés, hogy összhangban van a személyes értékrendem, világképem és a professzionális tevékenységem.

Az önismeret és az önmagunkkal kapcsolódás alapvető fontosságú az életünkben

A természet, a csend, a fák közelsége mindig is a személyes jóllétemet szolgálta és gyakran adott semmihez nem fogható kapaszkodót nehéz időkben. Rajzaimmal szeretnék híd lenni köztetek és a természet között, szeretném megmutatni miféle varázslatra képes egy erdő, az állatok, a természeti jelenségek. Készülnek nyomatok, matricák, hűtőmágnes, kitűzők, bögrék a rajzaimból, amiket a webshopban találtok meg. Figyelem, a kínálat folyamatosan változik! -> A webshopban minden aktuálisan kaphatót megtalálsz!

Az egyedi portrérendelés a kezdetktől jelen van, személyreszabott és kedves stílusban rajzolt karaktereim különleges és egyedi ajándék lehetőség, legyen szó szülinapról, évfordulóról, karácsonyról, anyáknapjáról, diplomaosztóról, nyugdíjbavonulásról, vagy bármilyen olyan alkalomról, ahová szívesen érkezel a tökéletes ajándékkal. -> Itt olvashatsz bővebben a portrérendelésről

A személyreszabott portrét papírképen vagy vászonképen is megrendelheted

A mandalák világa gyerekkorom óta vonz, gyakran firkálgattam szimmetrikus mintákat a füzeteimbe és a kedvenc feladatom a sorminták rajzolása volt kisiskolásként. Egy ideje újra munkál bennem a festés vágya, és szívesen tör fel mandalák formájában. A gyakran monoton mozdulatok, az ismétlődő vonalak, minták sokasága segít a figyelmemet egyhegyűvé tenni, a koncentráció pedig a jelenben tart. A színekkel való játéknak pedig szintén terápiás hatása van. Valóban örömteli tevékenység, aztán az elmém csendjében megszületik valami, ami másoknak is örömet okoz. Ezt a folyamatot a mandalafestő műhelyeimen másoknak is megtapasztalhatóvá teszem. -> Olvass még többet a mandalákról!

A tükörszimmetrikus minták és a színek mindig elvarázsolnak és egyensúlyba hoznak

Szeretek másokat inspirálni, szeretem megmutatni, hogy az alkotás micsoda örömforrás és mennyire segíti az önismereti utunkat, így egy ideje mandalafestő műhelyeket is tartok, mely szolgáltatásom meg is rendelhető: szülinapokon, céges összejöveteleken nyújt kicsit más kikapcsolódási lehetőséget a megszokott programoknál.

Elmélyülve az alkotásban megtapasztalhatjuk a jelen valóságában milyen üdítő a létezés

Azt gondolom, hogy önmagunkkal törődni valóban befektetés és az egyén jólléte és harmóniája kihat annak közvetlen környezetére. Ha pedig sok önmagával békében lévő kis sziget összeér, akkor az egy nagyobb önmagával békében lévőt eredményez.

Szeretném, ha mind meg tudnánk állni időről-időre és csendes megfigyelőként szemlélni a minket körülvevő világot, történéseket, benne magunkat és a bennünk felbukkanó érzéseket. Ha figyelnénk olyan aprónak tűnő dolgokra, amiket legtöbbször már nem veszünk észre.

Persze nem árulok csodaszert, nem ismerek bűvös megoldásokat, és azt gondolom, hogy széles ecsetvonások jellemzik az életünk útjait, azaz számos ösvény vezet a megértéshez.

Mindössze mesélek saját megéléseimről, a szemléletmódomról és mutatok néhány varázslatot, ahogy én látom. Közben mindenkit arra biztatok, hogy „legyetek Ti is önmagatok lámpásai!”

Köszi a figyelmet, megosztásoknak és ajánlásoknak nagyon örülök! Iratkozz fel a hírlevelemre, körülbelül havonat kettő küldök mindössze.

Oszd meg másokkal is:

Iratkozz fel hírlevelemre!

Ne maradj le az újdonságokról, kedvezményekről, és szezonális ajánlatokról! Ígérem, mindenről értesülni fogsz!

Válogatás a boltból

További bejegyzések

mandalafestés mint meditáció

Mandalafestés, a békés élet lehetősége

A mandala egy kör alakú geometriai mintázat, amely számos kultúrában és vallásban jelentős szereppel bír. A mandalák festése és alkotása évszázadok óta jelen van különböző

Az ecsetválasztásról

Az ecsetválasztás

A festők egyik legjobb barátja az ecset. De iszonyú bosszankodás forrása is tud lenni, ha nem megfelelő ecseteket választunk az alkotáshoz. Ebben a cikkben adok